Logo 's-Hertogenbosch
Bestemmingsplan ‘De Groote Wielen, 1e herziening’, 's-Hertogenbosch

Bekendmaking op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘De Groote Wielen, 1herziening’ met IDN NL.IMRO.0796.0002199-1401 met ingang van 5 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan 'De Groote Wielen, 1herziening' op 9 oktober 2012 vastgesteld.

De grenzen van dit plan zijn als volgt:

  • de oever langs de Indigoweg in het noorden;

  • het water in De Watertuinen in het oosten;

  • de oever en het gemaal in het zuiden;

  • de Indigoweg in het westen.

Dit plan betreft een ‘reparatieherziening’ van het bestemmingsplan ‘De Groote Wielen’ overeenkomstig de uitspraak d.d. 25 juli 2012 van de Raad van State. Het bestemmingsplan regelt de maximale goot- en bouwhoogte (uitgedrukt in meters) voor (de bouw van) vijf woningen aan de zuidoostzijde van de Indigoweg in De Groote Wielen (Rosmalen). Voor het overige zijn de regels, die deel uitmaken van het onherroepelijke bestemmingsplan 'De Groote Wielen', onverkort van toepassing op het bestemmingsplan 'De Groote Wielen, 1e herziening'.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Beroep tegen een bestemmingsplan?

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak indienen. Indien het verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend gedurende de beroepstermijn treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 2 november 2012

Naar boven