Logo Reusel-De Mierden
Ontwerpomgevingsvergunning Lindestraat 34-38 te Reusel, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden maken bekend dat met ingang van maandag 5 november gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt de ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een winkelruimte op de begane grond en 16 appartementen op de bovenliggende verdiepingen in afwijking van het geldende bestemmingsplan aan Lindestraat 34-38 te Reusel.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, van maandag 5 november 2012 tot en met maandag 17 december 2012, ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl (plannen & projecten - omgevingsvergunning: afwijken van bestemmingsplan) en

  • bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de termijn van inzage, dus van maandag 5 november 2012 tot en met maandag 17 december 2012, schriftelijk een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren te brengen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA in Reusel, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Lindestraat 34-38’.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn een zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door het maken van een afspraak met mevrouw M. Verkooijen, bereikbaar onder telefoonnummer 0497-650 650. Er wordt dan een kort verslag gemaakt van de mondelinge zienswijzen.

Beroep

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning kunt indienen als u ook een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar hebt gemaakt én u belanghebbende bent.

Vragen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Verkooijen, telefonisch bereikbaar op 0497 - 650 650.

Reusel, 2 november 2012

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris, M.J. Doeven

de burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven