Logo Bunnik
Onherroepelijk bestemmingsplan Buitengebied Bunnik 2011, Bunnik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bunnik maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bunnik 2011’ op 24 oktober 2012 onherroepelijk is geworden. Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op vrijwel het gehele buitengebied van de gemeente Bunnik.

Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 24 oktober 2012 uitspraak heeft gedaan in de beroepsprocedure. De beroepen zijn respectievelijk ongegrond- en gedeeltelijk gegrond verklaard. Voor die beroepen die gedeeltelijk gegrond zijn verklaard heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State gelijktijdig een voorziening getroffen, die het besluit van de gemeenteraad vervangt. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bunnik 2011’ is hierdoor onherroepelijk in werking getreden.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Bunnik. Ga naar www.bunnik.nl, onder ‘Gemeentelijk beleid’, en dan doorklikken naar ‘ruimtelijke plannen’ / ‘geldende ruimtelijke plannen’ / ‘bestemmingsplan ‘Buitengebied Bunnik 2011’.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is beschikbaar en raadpleegbaar via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?dossierid=NL.IMRO.0312.bpBNKbuitenge2011

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Naar boven