Logo Oudewater
Ontwerpbestemmingsplan Hekendorperweg 36 (oude touwfabriek), Oudewater

  • 3421 VL, Hekendorperweg 36 te Oudewater, herzien van de bestemming “Bedrijfsdoeleinden” naar “Wonen, Verkeer-Verblijfsgebied, Tuin etc.”, in verband met de bouw van 41 woningen, een bezoekerscentrum en bijkomende voorzieningen.

Burgemeester en wethouders van Oudewater maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 7 november 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hekendorperweg 36’.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 41 woningen, een bezoekerscentrum en bijkomende voorzieningen in, danwel op de plaats van voormalige bedrijfsgebouwen van de touwfabriek op het perceel Hekenorperweg 36 te Oudewater.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijzen ter inzage:

Digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

Digitaal op de gemeentelijke website: www.oudewater.nl >bestemmingsplannen >bestemmingsplannen inzien;

Op papier en digitaal, tijdens openingsuren, in het stadskantoor, Waardsedijk 219.

Gedurende de inzagetermijn (7 november t/m 18 december 2012) kan iedereen schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt met de sector REV in het stadskantoor.

Oudewater, 6 november 2012

Naar boven