Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘herziening bestemmingsplan ‘Woongebieden Zuid-West Geldrop’ bedrijventerrein Emopad’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 1 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “herziening bestemmingsplan 'Woongebieden Zuid-West Geldrop’ bedrijventerrein Emopad".

Met deze herziening van het bestemmingsplan beogen wij onzuiver of oneigenlijk gebruik van dit bedrijventerrein tegen te gaan. Om dat doel te bereiken, sluiten wij een aantal (hoofdzakelijk maatschappelijke en recreatieve) activiteiten uit, die nu nog zijn toegestaan volgens de Staat van bedrijfsactiviteiten van het geldende bestemmingsplan “Woongebieden Zuid-West Geldrop”.

De aanleiding voor deze planologische regeling ligt in provinciaal en gemeentelijke beleid, regionale afspraken en lokale beschikbaarheid van bedrijventerreinen.

Voor dit gebied geldt al een voorbereidingsbesluit.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerp-bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder kop ‘Wonen en mijn buurt’ - ‘Ruimtelijke plannen’ - ‘Ruimtelijke plannen in procedure’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met contactpersoon Rosalie de Bont van de afdeling Ruimte. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14040.

Geldrop, 31 oktober 2012

Burgemeester en wethouders, J.H.M van Vlerken, secretaris.

M.J.D. Donders-de Leest, burgemeester.

Naar boven