Logo Putten
Vaststelling bestemmingsplan ‘Verbinding Nijverheidsweg – Stationsstraat’, Putten

De gemeenteraad van Putten heeft op 4 oktober 2012 het bestemmingsplan "Verbinding Nijver-heidsweg - Stationsstraat" vastgesteld. Dit bestemmingsplan behelst een wijziging van het bestemmingsplan "Industrieterrein" om de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen de Nijverheidsweg en de Stationsstraat mogelijk te maken. Het plangebied betreft een strook grond tussen de woningen Stationsstraat 126 en 132.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). Het plan kan worden ingezien van 1 november tot 13 december 2012 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak, telefoonnummers (0341) 359 733 of 395 734, buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoor-den van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.Keizerswoert1-VA01 en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeen-telijke website www.putten.nl > direct naar > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen be-drijventerrein.

Binnen de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen belangheb-benden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeente-raad naar voren heeft gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij bin-nen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffie¬recht geheven.

Rechtzoekende burgers kunnen ook digitaal beroep instellen bij de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven