Logo Oegstgeest
Terinzagelegging projectbesluit uitbreiding schoolgebouw ten behoeve van BSO, Oegstgeest

Ingevolge artikel 3.10 van de Wro maakt het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest bekend dat zij op 24 oktober 2012 heeft besloten het projectbesluit “Rhijngeesterstraatweg 49-51 - uitbreiding van schoolgebouw ten behoeve van BSO” te nemen. Tegelijkertijd met het projectbesluit is een bouwvergunning verleend.

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage, van 2 november 2012 tot en met 14 december 2012. Gedurende deze periode kan eenieder het projectbesluit inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, of na telefonische afspraak (071) 519 17 93.

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (onder de rubriek ‘Wonen en Burgerzaken’).

Zij die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpprojectbesluit hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Awb naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrchter van bovengenoemde rechtbank indienen.

Naar boven