Logo Vianen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Helsdingse Achterweg 4’, Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan

“Helsdingse Achterweg 4”

Het bestemmingsplangebied “Helsdingse Achterweg 4” betreft het perceel Helsdingse Achterweg 4 te Vianen. Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is dat de grondeigenaren de vrijstaande woning willen vervangen door een 2^1kap.

Het ontwerpbestemmingsplan “Helsdingse Achterweg 4” kan vanaf woensdag 31 oktober 2012 tot en met dinsdag 11 december 2012 tijdens kantooruren worden ingezien op de computer in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op internet via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDnummer van het plan is: NL.IMRO.0620.bp0006-ON01 en de exacte vindplaats van het plan is: http://geo.vianen.nl/ruimtelijkeplannen/NewManifest_STRI2008_0620.xml

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad.

Uw schriftelijke reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Vianen, Postbus 46, 4130 EA Vianen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Boel van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling & Projecten via telefoonnummer 0347 - 369 911.

Naar boven