Logo Noord-Brabant
Ontheffing doden van konijnen J.A. Nooijen

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben het volgende besluit genomen wat betreft aanvragen om ontheffing ingevolge artikel 68 van de Flora- en faunawet:

Op 23 oktober 2012 is de aanvraag om ontheffing van de FBE te ’s-Hertogenbosch namens J.A. Nooijen voor het doden van konijnen buiten behandeling gelaten. Het kenmerk van dit besluit is C2092639.

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending (24-10-12) bezwaar maken bij ons college. Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de rechtbank te 's-Hertogenbosch. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het postadres van de rechtbank is Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage in het Provinciehuis bij de Directie Ecologie, bureau Natuurverkenningen, contactpersoon mw. E. Deckers, (073-681 21 38).

Het besluit en de verzenddatum zijn digitaal op te vragen bij Groenewetten@brabant.nl.

's-Hertogenbosch, oktober 2012

Naar boven