Logo Tholen
Bekendmaking vaststellen 24e wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door het college van burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, het volgende bekend.

Voornoemd college heeft op 23 oktober 2012 besloten de 24e wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied vast te stellen. De 24e wijziging betreft het wijzigen van het bestemmingsplan ten behoeve van het realiseren van een woonbestemming met een kantoorfunctie op het perceel Hiksedijk 7 Oud-Vossemeer.

Met ingang van vrijdag 2 november 2012 ligt het besluit met het wijzigingsplan, gedurende zes weken ter inzage, tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Tevens kunnen de plannen worden ingezien op de gemeentelijke website www.tholen.nl onder de rubriek Actueel, subrubriek Bekendmakingen, onderdeel Bestemmingsplannen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar mevrouw N. Tiernego, telefoonnummer 0166-668560.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit van het college bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 AE 's-Gravenhage.

Tholen, 1 november 2012.

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, mr. G. Vos

Naar boven