Logo Venlo
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde bestemmingsplan ’t Schriksel Q4 fase 2, Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo zijn voornemens om een hogere grenswaarde vast te stellen als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan ’t Schriksel Q4 fase 2. Het voornemen heeft betrekking op het realiseren van nieuwe woningen waarin het bestemmingsplan voorziet.

Het ontwerpbesluit ligt samen met het ontwerpbestemmingsplan eveneens vanaf donderdag 1 november 2012 gedurende 6 weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30 te Venlo. Het ontwerpbesluit is eveneens in te zien op de gemeentelijke website www.venlo.nl, rubriek wonen en milieu, map bestemmingsplannen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen ten aanzien van het ontwerpbesluit om een hogere grenswaarde vast te stellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Venlo, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunnen u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0773596505.

Naar boven