Logo Heiloo
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan De Houtwal 18–22, Heiloo

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 1 november 2012 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan De Houtwal 18-22 voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan De Houtwal 18-22 betreft een nog niet bebouwd woonperceel, thans gelegen in het geldende bestemmingsplan Noordwest in Heiloo. Op het betreffende perceel was de bouw van drie patiowoningen met een maximale hoogte van zeven meter binnen genoemd plangebied voorzien. Echter dit woningtype voldeed niet aan een behoefte. Naar aanleiding hiervan is besloten vijf rijwoningen toe te staan, waarvan drie woningen met een dakopbouw tot een hoogte van negen meter.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Noordwest teneinde de vijf rijwoningen planologisch mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 1 november 2012 tot en met woensdag 12 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: ruimtelijkeplannen.nl(planID NL.IMRO.0399.bpDeHoutwal1822-0302);

  • digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.heiloo.nl , bij ‘buurt’ onder ‘ruimtelijke ordening’ en dan ‘bestemmingsplannen’;

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan De Houtwal 18-22. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, telefoonnummer 072 - 535 67 49.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Heiloo, 31 oktober 2012.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo.

Naar boven