Logo Reusel-De Mierden
Vaststelling Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken bekend dat de raad van de gemeente Reusel-De Mierden op 23 oktober 2012 toestemming heeft gegeven voor het aangaan van de Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant. Met deze toestemming heeft burgemeester en wethouders het besluit genomen deel te nemen aan de Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant.

Inhoud

De Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant regelt de oprichting en instandhouding van de regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant per 1 januari 2013. De regionale uitvoeringsdienst is een dienst die landelijk verplicht is gesteld. In de regio Zuidoost-Brabant nemen 21 gemeenten samen met provincie Noord-Brabant deel aan de regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant.

Inwerkingtreding

Het besluit tot het aangaan van de Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant treedt in werking op de dag na de datum van deze bekendmaking. De Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant gaat in per 1 januari 2013.

Inzage

Een exemplaar van de Gemeenschappelijke regeling regionale uitvoeringsdienst Zuidoost-Brabant ligt ter inzage vanaf 5 november 2012 tot en met 28 januari 2013 en is in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis. De tekst is ook digitaal beschikbaar via de website www.reuseldemierden.nl.

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Ansems van de afdeling Ruimte, bereikbaar onder telefoonnummer 0497 - 650650.

Reusel, 2 november 2012.

Naar boven