Logo Oisterwijk
Ontwerpbestemmingsplan Kom Moergestel ter inzage, Oisterwijk

In het bestemmingsplan regelen we welke functies er zijn toegestaan en wat er gebouwd mag worden de kern Moergestel. Het bestemmingsplan is conserverend van aard. Dit betekent dat de huidige situatie wordt overgenomen en dat nieuwe ontwikkelingen niet worden opgenomen.

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gehele kern Moergestel, inclusief de bedrijventerreinen. Op het gemeentekantoor en onze website kunt u een kaart van het gebied met de plangrenzen vinden.

Bestemmingsplan ligt ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Kom Moergestel is nu gereed. Deze kunt u van 2 november tot en met 13 december 2012 inzien

  • bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 te Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur, op woensdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 19.00 uur. U kunt ook een afspraak maken buiten kantooruren;

  • op de gemeentelijke website, www.oisterwijk.nl waar u de bestanden kunt downloaden in PDF bestand;

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan van 2 november tot en met 13 december 2012 een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk. Als u een mondelinge zienswijzen wilt indienen dan kunt u hiervoor op maandag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur contact opnemen met mevrouw Franzel Bergevoet via 013 5291311 of via franzel.bergevoet@oisterwijk.nl. Ook voor vragen kunt u tijdens deze uren contact met haar opnemen.

1 november 2012

Het college van Oisterwijk

Naar boven