Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Dorp Bunnik 2012, gemeente Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van donderdag 1 november 2012 gedurende zes weken (tot en met woensdag 12 december 2012) het ontwerpbestemmingsplan Dorp Bunnik 2012 en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gehele dorp Bunnik. Het nieuwe bestemmingsplan heeft in hoofdzaak een conserverend karakter. Dat wil zeggen dat de bestaande (planologische) situatie centraal staat en opnieuw is vastgelegd in de regels en op de verbeelding. Daarnaast is nieuw beleid met een ruimtelijke impact, zoals bijvoorbeeld het archeologiebeleid, vertaald in het bestemmingsplan.

De uitbreiding van de oude dorpskerk aan het Kerkpad 2 is als nieuwe ontwikkeling opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan. Het bestemmingsplan voorziet verder niet in (ingrijpende) nieuwe ontwikkelingen.

Op de website van de gemeente Bunnik vindt u meer achtergrondinformatie over het ontwerpbestemmingsplan Dorp Bunnik 2012.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpBNKdorpbunnik-on01

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpBNKdorpbunnik-on01

De PDF-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via de gemeentelijke website www.bunnik.nl / gemeentelijk beleid / ruimtelijke plannen.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze indienen

Van 1 november tot en met 12 december 2012 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Balkema van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 6594 809 op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven