Logo Midden-Delfland
Vaststelling 4e partiële herziening uitwerkingsplan bedrijfsdoeleinden Harnaschpolder-noord, fase 1, Midden-Delfland

Openbare bekendmaking

Vaststelling 4e partiële herziening uitwerkingsplan bedrijfsdoeleinden Harnaschpolder-noord, fase 1

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat zij bij besluit van 9 oktober 2012 de 4e Partiële Herziening Uitwerkingsplan Bedrijfsdoeleinden Harnaschpolder-Noord fase 1 heeft vastgesteld.

Het plangebied is gelegen op het bedrijventerrein Harnaschpolder in het deelgebied Vrij Harnasch fase 1, ten zuiden van de ontsluitingsweg Vrij Harnasch en ten noorden van de Lookwatering. Het betreft de herziening van een groenstrook uit het stedenbouwkundig matenplan die niet eenduidig is bestemd in de vastgestelde uitwerkingsplannen.

Het uitwerkingsplan ligt vanaf vrijdag 2 november, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Schipluiden. Adres: tot 2 december ingang Keenenburgweg 55, daarna Anna van Raesfeltstraat 37.

Ook zijn zij digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het uitwerkingsplan in te typen of te zoomen op de kaart. Het uitwerkingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF ook te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl> Actueel> Stukken ter inzage.

Een belanghebbende kan binnen de termijn van ter inzage ligging tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het uitwerkingsplan gewijzigd is vastgesteld.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 1 november 2012

Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, de secretaris, P.T. Veenman

de burgemeester, A.J. Rodenburg

Naar boven