Ontwerpwijzigingsplan ‘uitwerkingsplan Meerstraat, herziening Egel’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 10 februari 2012 tot en met donderdag 22 maart 2012 het onderstaande wijzigingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is ook te raadplegen via de website http://www.veldhoven.nl. Zoek op trefwoord ‘uitwerkingsplan Meerstraat’

Naam

Wijzigingsplan ‘uitwerkingsplan Meerstraat, herziening Egel’

Omschrijving

Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘uitwerkingsplan Meerstraat’ kunnen er 12 woningen worden gebouwd binnen het plangebied, waarvoor deze planwijziging geldt. In het wijzigingsplan c.q. nieuwe uitwerkingsplan van het moederplan ‘Meerhoven’ wordt de verkaveling iets verkleind, waardoor drie extra woningen kunnen worden gebouwd.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email mailto:gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 8 februari 2012

Naar boven