Logo Etten-Leur
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het aanleggen/vervangen van de gastransportleiding in Etten-Leur Oost en Etten-Leur West, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning voor het aanleggen/vervangen van de gastransportleiding in Etten-Leur Oost (tracé ten noorden van de spoorbaan Roosendaal-Breda vanaf ca. 200 meter westelijk van de kruising Attelakenseweg/ Liesbosweg tot aan de Brabantlaan) en Etten-Leur West (tracé ten noorden van de spoorbaan Roosendaal-Breda vanuit de westelijke gemeentegrens vanaf het Zwarthoofd tot net voorbij de Midden Donk), waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken (NL.IMRO.0777.541347 en NL.IMRO.0777.541437) liggen met ingang van 1 november 2012 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor te Etten-Leur gedurende de openingstijden.

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken zijn eveneens te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Ontwerp omgevingsvergunning NV Nederlandse Gasunie.

Alvorens daartoe een definitief besluit te nemen, stelt het college eenieder in de gelegenheid om tegen het voornemen, gedurende de genoemde periode van terinzagelegging, zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking uitsluitend beroep kan worden ingediend als er een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Etten-Leur, 31 oktober 2012

Naar boven