Logo Gennep
Bekendmaking verleend projectafwijkingsbesluit (omgevingsvergunning uitgebreide procedure) voor ‘woning Moutstraat ong.’ te Gennep

Burgemeester en wethouders van Gennep maken bekend dat zij een projectafwijkingsbesluit (omgevingsvergunning) hebben verleend met voorbereiding van de uitgebreide procedure en met toepassing van de Wabo.

  • Moutstraat ong., voor de nieuwbouw van een woning

De omgevingsvergunning is verleend omdat de aanvraag strijdig was met het bestemmingsplan. Voor de activiteit bouwen zal tezijnertijd een separate omgevingsvergunning worden aangevraagd.

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 01 november a.s. gedurende 6 weken (t/m 12 december 2012) ter inzage bij het Omgevingsloket tijdens de openingstijden. Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.gennep.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0907.PB12028MOU2GNP-VA01.

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit (tijdig) zienswijzen hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen dit besluit vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage wordt gelegd gedurende zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 960, 6040 AZ Roermond.

Naar boven