Logo Deventer
Bekendmaking aanpassing raadsbesluit toepassing gemeentelijke coördinatieregeling voor het stadhuiskwartier aan het Grote Kerkhof, Deventer

Burgemeester en wethouders van Deventer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 10 oktober 2012 besloten heeft om

  • het besluit van 6 juni 2012 aan te passen waarin de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing is verklaard op de nieuwbouw van het stadhuiskwartier aan het Grote Kerkhof te Deventer.

Hierdoor is het mogelijk om de vaststelling van een bestemmingsplan te coördineren samen met andere besluiten die nodig zijn voor de realisatie van het stadhuiskwartier. Deze gemeentelijke coördinatieregeling is geregeld in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Tegen dit raadsbesluit kan geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Ten behoeve van de realisering van de nieuwbouw van het stadhuiskwartier zijn diverse vergunningen en toestemmingen nodig. De regeling maakt het mogelijk om een gecoördineerde voorbereiding van de verschillende besluiten te bewerkstelligen. Hierbij kan een fasering aangebracht worden.

Op de voorbereiding van de gecoördineerde besluiten is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) van toepassing. Dit betekent dat de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de verschillende besluiten worden gebundeld. Tegen de vaststelling van de besluiten kan in één keer beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld.

Inzien

Van 1 november tot en met 12 december 2012 ligt het raadsbesluit ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70.

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met het team Ruimte Ontwerp en Beheer, 140570.

Naar boven