Logo Terneuzen
Omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik ‘Het ontwikkelen van een natuurgebied (Margarethapolder 3e fase), Terneuzen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 30 oktober 2012 de omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik ‘Het ontwikkelen van een natuurgebied (Margarethapolder 3e fase) aansluitend aan eerdere ontwikkelde natuurgebieden Margarethapolder 1e en 2e fase, aan de oostzijde van Terneuzen’ (NL.IMRO.0715.OMGBTS06-VG99) hebben vastgesteld. Het gebied wordt globaal begrensd door de Margarethaweg, de Reuzenhoeksedijk, Knapzakweg en Verkorting in Terneuzen.

De vastgestelde omgevingsvergunning is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen bij de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum verzending beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Middelburg, Sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbende tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg, Sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. De indiener van het verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, 31 oktober 2012

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Secretaris F.M.L Lauret RA

Burgemeester J.A.H. Lonink

Naar boven