Logo Leiden
Vaststelling projectbesluit Morsweg-Rijnoever, Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat bij besluit van 23 oktober 2012 een projectbesluit, NL.IMRO.0546.PB00003-0301, inclusief bouwvergunning, op grond van artikel 3.10 Wro, is vastgesteld met betrekking tot de uitbreiding van een bestaand appartementencomplex, de bouw van een woontoren aan de Morsweg-Rijnoever met nieuwe wooneenheden voor werkende jongeren en een bijbehorend parkeerterrein. Het plangebied wordt begrensd door de Rijnzichtstraat, de Morsweg en de Rijn. Het ontwerp projectbesluit heeft vanaf 6 februari tot en met 19 maart 2012 ter inzage gelegen. Tijdens de inzagentermijn zijn elf zienswijzen ontvangen. Deze zienswijzen hebben tot enkele ondergeschikte bouwkundige aanpassingen geleid. Het vastgestelde besluit is niet inhoudelijk gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van maandag 29 oktober t/m maandag 10 december 2012 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen & Wonen in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72), geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00- 13.00 uur. Het vastgestelde projectbesluit is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente Leiden, www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven