Vaststelling Voorbereidingsbesluit ‘Wissel Schaveren’

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 26 januari 2012 besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een gebied in de gemeente Epe, omvattende delen van de recreatiegebieden Wissel en Schaveren.

De gebieden waar het voorbereidingsbesluit betrekking op heeft zijn gelegen aan de Molenweg en de Centrumweg in Wissel.

Dit voorbereidingsbesluit treedt met ingang van woensdag 8 februari in werking. Het voorbereidingsbesluit geldt voor een periode van één jaar, tenzij binnen deze periode het ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage is gelegd.

U kunt het vastgestelde voorbereidingsbesluit inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het voorbereidingsbesluit oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG023WisselSchav-VVB1

of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG023WisselSchav-VVB1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

http://epe.gemeentedocumenten.nl/ NL.IMRO.0232.BG023WisselSchav-VVB1

Het voorbereidingsbesluit met de bijbehorende kaart met het tekeningnummer NL.IMRO.0232.BG023WisselSchav-VVB1, liggen met ingang van 8 februari 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 tot 17.00 uur, tussen 17.00 uur en 20.00 uur alleen op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en de kaart zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Tegen de vaststelling van het voorbereidingsbesluit is geen beroep en bezwaar mogelijk.

Epe, 7 februari 2012

Naar boven