Logo Dalfsen
Verleende omgevingsvergunning onderdelen ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ 2 burchtwoningen Bronforel Nieuwleusen, gemeente Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de artikelen 2.1, 2.2., 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor de bouw van 2 studio’s op de 2e verdieping van de burchtappartementen aan de Bronforel in Nieuwleusen. Voor het verlenen van de omgevingsvergunning heeft de gemeenteraad op 15 oktober 2012 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het ontwerpbesluit heeft gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage gelegen, binnen deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

U kunt de verleende omgevingsvergunning van 31 oktober 2012 tot en met 12 december 2012 inzien bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en via de website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmNlsBurchtwng-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen kan degene die beroep instelt, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank schriftelijk verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 30 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Dalfsen.

Naar boven