Logo Huizen
Omgevingsvergunning nissenhut sportpark Wolfskamer op terrein van SV Huizen, gemeente Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 3.10

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat van 2 november t/m 13 december 2012 de vastgestelde omgevingsvergunning voor de bouw van een nissenhut en ten dienste daarvan het afwijken van het bestemmingsplan ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning:

Op het terrein van SV Huizen is op en nabij de locatie van de huidige clubaccommodatie een nieuwe sporthal met kantine voor SV Huizen in voorbereiding (daarvoor is een nieuw bestemmingsplan ‘Sportvoorzieningen Wolfkamer’ opgesteld, dat plan is nu in procedure).

Als gevolg van die nieuwbouw moet de huidige nissenhut die daar nu staat worden verplaatst. De nissenhut komt in de teen van het talud van een zogenaamde landduin ten noorden van het hoofdveld van SV Huizen.

Inkijken omgevingsvergunning:

De omgevingsvergunning nissenhut op sportpark Wolfskamer ligt met ingang van 2 november 2012 tot en met 13 december voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 8.30 - 17.00 uur, wo: 07.30 - 19.30 uur en vr: 8.30 - 16.00 uur.

De omgevingsvergunning nissenhut sportpark Wolfskamer is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op Wonen, vervolgens op ‘Projecten’ en dan op ‘nissenhut in sportpark Wolfskamer op terrein van SV Huizen’, kunt u de omgevingsvergunning raadplegen.

De omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBNISSENHUT2012-VG01

De bestanden van de omgevingsvergunning zijn langs elektronische weg te verkrijgen op

http://durp.huizen.nl:8080/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0406.PBNISSENHUT2012-VG01#imro2008

Beroep instellen?

De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Gedurende deze termijn (van 5 november 2012 t/m 14 december 2012) kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning treedt in werking op 15 december 2012. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de

inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening

binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de rechtbank van Amsterdam,

adres Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Huizen, 1 november 2012

Naar boven