Bestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ onherroepelijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 12 mei 2011 het bestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan bevat de juridisch-planologische regeling voor het realiseren van het nieuwe landgoed Dijkhuizerhof aan de Dijkhuizerzandweg. Het nieuwe landgoed bestaat voor 90% uit nieuwe natuur. De overige grond is bestemd voor een landhuis en een beheerderswoning. Tevens voorziet het bestemmingsplan in de beëindiging van het huidige agrarische bedrijf aan de Dijkhuizerzandweg 14 te Epe.

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan (gewijzigd) en overige stukken hebben met ingang van 25 mei 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 25 januari 2012 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep ongegrond verklaard. Het bestemmingsplan is daarmee per 25 januari 2012 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00–12.00 uur (op woensdag van 8.00–17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’, en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de plan-ID intypen: NL.IMRO.0232.BG004Dijkhuizerhof-VBP1, of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG004Dijkhuizerhof-VBP1.

Epe, 7 februari 2012

Naar boven