Logo Nieuwegein
Ontwerpprojectomgevingsvergunning ‘Brug Doorslag’, Nieuwegein

In het kader van de uitgebreide voorbereidingsprocedure ligt bij de receptie, Stadsplein 1, Nieuwegein van 1 november t/m 12 december 2012 ter inzage:

De ontwerpprojectomgevingsvergunning voor het oprichten van een voetgangersbrug over de Doorslag ter hoogte van Meerkoetsingel 11 naar het Natuurkwartier, kenmerk 131708.

U kunt dit ontwerpbesluit ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein ( www.Nieuwegein.nl ) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met IMRO-code NL.IMRO.0356.OVDO2012001.ON01 .

Wilt u een zienswijze indienen?

In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, mag iedereen op het ontwerpbesluit reageren. Zo´n reactie heet een zienswijze en kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Duurzame Ontwikkeling (DO), Postbus 1, 3430 Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met afdeling DO via telefoonnummer 14 030 of e-mailadres zienswijzen@nieuwegein.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek. Het verslag van dat gesprek vormt vervolgens uw zienswijze. Na afloop van de terinzagelegging neemt het college een definitief besluit waarvan indieners van zienswijzen een afschrift krijgen. Het college licht in haar besluit toe hoe zij de zienswijzen bij het besluit betrokken heeft. Tegen het definitieve besluit kunnen belanghebbenden beroep indienen.

Naar boven