Bestemmingsplan ‘Pater Eymardstraat’

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 30 januari 2012 het bestemmingsplan ‘Pater Eymardstraat’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit een perceel gelegen op de hoek van de Pater Eymardstraat en Kloosterstraat te Stevensbeek. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om ter plaatse 4 (senioren-)woningen te bouwen.

Hogere waarden Wet geluidhinder

Vanwege het overschrijden van de voorkeursgrenswaarden Wet geluidhinder hebben burgemeester en wethouders op 20 december 2011 besloten tot vaststelling van hogere waarden voor de geluidsbelasting op de gevel van de bebouwing op dit perceel.

Overeenkomstig de Wet Geluidhinder ligt het besluit voor de vaststelling van de hogere grenswaarden gelijktijdig met het bestemmingsplan ter inzage.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit vaststelling hogere waarden liggen met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 9 februari 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis aan De Brink 3 te Sint Anthonis.

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, is tevens raadpleegbaar op www.sintanthonis.nl, onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen Beroepschrift

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld bij de Raad van State. Van deze mogelijkheid kan alleen gebruik gemaakt worden door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven