Logo Schijndel
Voorontwerp bestemmingsplan Molenstraat e.o., Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan Molenstraat e.o. (NL.IMRO.0844.BPMolenstraat-VO01) ter inzage ligt.

Het voorontwerp bestemmingsplan omvat de herziening van een aantal bestemmingsplannen binnen de gemeente Schijndel ter hoogte van het gebied de Molenstraat. Het bestemmingsplan is conserverend van aard en heeft een beheersmatig karakter. Verder is in het bestemmingsplan het thans geldend ruimtelijk beleid doorvertaald.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan Molenstraat e.o. met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 26 oktober 2012 zes weken voor een ieder ter inzage. Het voorontwerp bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0844.BPMolenstraat-VO01. Ook kan het voorontwerp bestemmingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Informatiemarkt

Daarnaast nodigen wij u uit voor een inloopavond waarbij u in de gelegenheid bent om kennis te nemen van het voorontwerpbestemmingsplan en hierover vragen te stellen. Deze informele informatiemarkt vindt plaats op woensdag 31 oktober a.s. in het cultureel centrum ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. De bijeenkomst start om 20:00 uur met een inleiding door wethouder B. Claassen, waarin hij onder andere in zal gaan op de planning van de vaststelling van het bestemmingsplan. Daarna kunt u bij de verschillende kraampjes informatie inwinnen en uw vragen stellen. Uiterlijk 21.30 uur sluit de informatiemarkt.

Naast deze publicatie vindt er geen persoonlijke uitnodiging plaats voor deze informatiemarkt.

Inspraak

Tegen het voorontwerp bestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling inspraakreacties naar voren brengen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan de het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw inspraakreactie of informatie over het voorontwerp bestemmingsplan, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het voorontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven