Logo Aalten
Bekendmaking beoordeling noodzaak uitvoeren milieueffectrapportage ten behoeve van Gendringseweg 9 te Aalten

Burgemeester en wethouders van Aalten hebben op 20 september 2012 een aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage op grond van artikel 7.17. lid 4a van de Wet milieubeheer ontvangen van maatschap J.T. en E.A.van de Wolfshaar en B.W. van de Wolfshaar - van de Boom, Vragenderweg 71 te Vragender voor de fokvarkenshouderij aan de Gendringseweg 9 te Aalten.

De voorgenomen activiteiten bestaan onder meer uit uitbreiden en het wijzigen van het fokvarkensbedrijf aan de Gendringseweg 9 te Aalten met een installatie voor het houden van 800 zeugen, 96 opfokzeugen en 2950 gespeende biggen. Burgemeester en wethouders van Aalten hebben op basis van de ingediende aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage en met inachtneming van het bepaalde in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage 1994, besloten dat het opstellen van een milieueffectrapport niet noodzakelijk is omdat er geen belangrijke negatieve gevolgen zijn voor de omgeving.

De aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage en het besluit van burgemeester en wethouders van Aalten kunt u inzien van 18 oktober 2012 tot en met 29 november 2012 op de afdeling Omgeving, Nassaustraat 5 te Aalten op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en, op afspraak, van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De aanmeldingsnotitie en het besluit hierop maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op een procedure voor een omgevingsvergunning. Op basis van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht staan de aanmeldingsnotitie en het besluit hierop niet open voor bezwaar of beroep. Hiervoor bestaat de mogelijkheid tijdens de procedure voor vergunningverlening in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Naar boven