Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan “Stobbenhorst 1” (Almelo)

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat met ingang van 31 oktober 2012 tot en met 11 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt:

Dit bestemmingsplan heeft betrekking een perceel aan de Bolscher Landen en Stobbenhorst 1. Ter compensatie van de woning aan de Wolbeslanden 9a wordt in een nieuw bestemmingsplan het planologisch kader geboden om een woonhuis te bouwen met een schuur aan de Bolscher Landen. Daarnaast wordt, ter compensatie van de woning aan de Wolbeslanden 9, ten westen van het agrarisch bedrijf aan de Stobbenhorst 1 een woning mogelijk gemaakt. Het perceel Stobbenhorst 1 wordt heringericht.

Inzien van de ontwerpbestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken zijn in te zien:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 - 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 - 16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00 - 19.00 uur (do).;

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen.

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondelinge en schriftelijke zienswijzen indienen. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Almelo, Postbus 5100, 7600 GC ALMELO onder vermelding van “zienswijze Stobbenhorst 1” en dient voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Om mondeling uw reactie kenbaar te maken kunt u voor het maken van een afspraak terecht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu, tel. 541111.

Naar boven