Logo Barendrecht
Ontwerpbestemmingsplan Notenhof ter inzage, gemeente Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Notenhof ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van 44 nieuwe senioren woningen mogelijk op de locatie Notenhof. De bestaande appartementencomplex wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode 26 oktober t/m 6 december 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 - 20.00 uur. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer D.T. Amesz via telefoonnummer 14 0180

Naar boven