Logo Haarlem
Ontwerp tijdelijke omgevingsvergunning bouwkeet Wateringweg 66, Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij het voornemen hebben om, met toepassing van artikel 2.12 tweede lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een tijdelijke omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan ten behoeve van het onderstaande project:

2011-0000973 tijdelijke omgevingsvergunning in verband met de plaatsing van een bouwkeet op het perceel Wateringweg 66 voor een periode van maximaal 5 jaar.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht (Afdeling 3.4) van toepassing. In verband hiermee worden de ontwerpomgevingsvergunning en de daarbij behorende relevante stukken ter inzage gelegd.

Ter inzage legging

Het bovengenoemde ontwerpbesluit en de daarbij behorende relevante stukken liggen vanaf vrijdag 26 oktober 2012 tot en met donderdag 6 december 2012 ter inzage. U kunt de stukken inzien in de publiekshal in de Raaksport, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem (hoek Zijlvest/Raaks). De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u het ontwerpbesluit vanaf vrijdag 26 oktober raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Zienswijzen

U kunt gedurende de termijn van ter inzage legging zienswijzen indienen. de gemeente betrekt uw zienswijzen bij het nemen van een definitief besluit over de omgevingsvergunningsaanvraag.

U kunt uw zienswijzen schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem, t.a.v. het afdelingshoofd vvh/omgevingsvergunning, Postbus 511, 2003 PB te Haarlem. uw brief moet voorzien zijn van: uw naam, handtekening en adres, de datum, de naam van het ontwerpbesluit waarop uw zienswijzen betrekking hebben (‘2011-0000973 bouwkeet wateringweg 66’) en uw inhoudelijke zienswijzen. daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw zienswijzen mondeling in te dienen. dit kan alleen op afspraak. een afspraak kunt u maken via de hoofdafdeling dienstverlening, telefoon 14 023

Let op: alleen diegenen die (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en (daarnaast) belanghebbenden zijn, kunnen tegen het uiteindelijke besluit beroep aantekenen.

Naar boven