Logo Overijssel
Vergunning B&W Zwolle voor bomenkap Westenholte, Zwolle; Overijssel

Kennisgeving

Ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het kappen van 146 bomen (diverse soorten) en 5770 m² bos/bossage, bestaande uit het vellen of doen vellen van een houtopstand.

De vergunning heeft betrekking op het projectgebied Dijkverlegging Westenholte (DWH), met name op het beoogde dijktracé en het buitendijkse gedeelte te Zwolle. Kenmerk: 83097.

De maatregelen maken deel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van dit besluit is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Dit betekent onder andere dat een ieder gedurende een periode van zes weken zienswijzen naar voren kan brengen over het ontwerpbesluit.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 26 oktober 2012 tot en met 6 december 2012 ter inzage in het Informatiecentrum Stadskantoor, Lübeckplein 2 te Zwolle, en het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle, op werkdagen van 9.00-17.00 uur.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel, t.a.v. coördinator procedures Ruimte voor de Rivier Zwolle, de heer M. Tonkes, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Desgewenst kunt u ook uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit, de burgemeester en wethouders van de gemeente Zwolle, p/a afdeling Fysieke Leefomgeving, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u dit binnen genoemde termijn van terinzagelegging kenbaar maken aan de heer M. Tonkes (telefoon 038 499 78 52). Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven