Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan De Waterkanten ter inzage, Lisse

Van 26 oktober tot en met 6 december 2012 kunt u het ontwerpbestemmingsplan De Waterkanten inzien. Globaal omschreven betreft dit het gebied dat omvat: de locatie Fioretticollege inclusief het sportveld, de sporthal en het onbebouwde terrein daarnaast, het zwembad, het parkeerterrein, de tennishal, basisschool de Tweemaster, en tenslotte de flats en het omliggende terrein aan de Van Speykstraat.

Het bestemmingsplan is gericht op de realisatie van het plan De Waterkanten. Meer specifiek de in dit plan begrepen gevarieerde woningbouw. Die woningbouw komt ter plaatse van een deel van de voornoemde te slopen gebouwen.

U kunt het plan digitaal inzien op Ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0553.bpdorpwaterkanten-onx1). Daarnaast staat het plan als pdf-document op www.lisse.nl en ligt er een afgedrukte versie ter inzage in de gemeentewinkel.

Zienswijzen indienen

Afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. U kunt van 26 oktober tot en met 6 december 2012 uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk bij de raad van de gemeente Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met Martin Randsdorp van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433222. De raad betrekt de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan bestaat – onder voorwaarden – de mogelijkheid voor belanghebbenden om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd in de Staatscourant, het Witte Weekblad en op www.lisse.nl.

Procedurele bepalingen uit de Crisis en Herstelwet

Gelet op bijlage I, onder 3 van de Crisis en Herstelwet (CHW) geldt dat de procedurele bepalingen uit afdeling 2 van de CHW op dit bestemmingsplan van toepassing zijn. Deze procedurele bepalingen zijn gericht op een, eventueel van toepassing zijnde, versnelling van de procedure, maar gaan uiteraard niet ten koste van de rechtszekerheid.

Lisse, 24 oktober 2012

Het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven