Logo Landerd
Projectbesluit en verleende bouwvergunning Molenaarstraat 2, 5374 GG Schaijk, Landerd

De gemeenteraad heeft op 20 september 2012 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) genomen met betrekking tot het hieronder vermelde plan:

  • Molenaarstraat 2, 5374 GG Schaijk; bouwen van een loods bij een tuinbouwbedrijf.

Op grond van het bepaalde in artikel 46, lid 4 van de Woningwet dient binnen 4 weken na de vaststelling van het projectbesluit een beslissing te worden genomen omtrent de aanvraag bouwvergunning.

Inmiddels is bouwvergunning verleend voor:

  • Molenaarstraat 2, 5374 GG Schaijk; bouwen van een loods bij een tuinbouwbedrijf. De bouwvergunning is verzonden d.d. 15 oktober 2012.

Ingevolge artikel 46, lid 6 Woningwet wordt deze bouwvergunning met het projectbesluit als één besluit aangemerkt als het gaat om de bezwaarmogelijkheid. Het projectbesluit is behandeld met toepassing van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht. De bouwaanvraag is niet met toepassing van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht behandeld. Aangezien deze bouwvergunning niet met de toepassing van 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is behandeld kan tegen het projectbesluit en deze bouwvergunning bezwaar worden ingesteld.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van verzending bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

De stukken kunnen gedurende elke werkdag tussen 09.00 – 12.00 uur worden ingezien bij de afdeling Ruimte. Verder zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:

  • naam en adres van de indiener

  • dagtekening

  • omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

Als u bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen, mits een spoedeisend belang dat vereist. Van de verzoeker om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

Het gemeentebestuur van Landerd

Naar boven