Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Delteijk, 1e partiele herziening, gemeente Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 25 oktober 2012 gedurende zes weken (tot en met 5 december 2012) het ontwerpbestemmingsplan Delteijk, 1e partiële herziening en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

In de 1e partiële herziening wordt aan de Herenstraat in het bestaande bouwvlak voor een twee-onder-eenkapwoning (twee woningen) één vrijstaande woning mogelijk gemaakt. Het bouwvlak blijft gelijk, evenals de goot- en nokhoogte. De inhoud van de vrijstaande woning is maximaal 1.000m3.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0312.bpWHVdelteijk1herz-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/ NL.IMRO.0312.bpWHVdelteijk1herz-on01.

De PDF-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via de gemeentelijke website www.bunnik.nl / gemeentelijk beleid / ruimtelijke plannen.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze indienen

Van 25 oktober 2012 tot en met 5 december 2012 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Houtsma van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 5927 op maandag, dinsdag of donderdag.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven