Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan Herprofilering Dusinksweg, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 26 oktober 2012 het Het ontwerp-bestemmingsplan “Herprofilering Dusinksweg” zes weken ter inzage ligt (t/m 6 december 2012).

Het ontwerp-bestemmingsplan betreft een herziening van de planologische regeling voor de 1e fase van de herprofilering van de Dusinksweg vanaf de Rossumerstraat tot net voorbij de “Vijfsprong”.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan en het ontwerp-vaststellingsbesluit liggen tijdens bovengenoemde termijn voor een ieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.BUIbphpdusinksweg-0301

De bronbestanden staan op http://www/gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_online/manifest.xml.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer Schoonderbeek of mevrouw Snoeijink van de afdeling Ontwikkeling via het telefoonnummer 0541-854100.

Naar boven