Logo Skarsterlân
Verleende omgevingsvergunning Strjitwei 18 te Tjerkgaast, Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de vleeskuikenhouderij op het perceel Strjitwei 18 te Tjerkgaast hebben verleend.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;

  • wijzigen milieu-inrichting.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van vrijdag 26 oktober 2012 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en is ook te raadplegen via www.skarsterlan.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven vermelde termijn bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Leeuwarden, Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het is mogelijk een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket bestuursrecht (http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx).

Voor het digitaal verzenden van het beroepschrift of het verzoek om voorlopige voorziening dient u te beschikken over DigiD.

Naar boven