Logo Lingewaard
Omgevingsvergunning bouw dubbel woonhuis Woerdesestraat tussen 1 en 1a te Gendt, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat gelet op artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning ter inzage ligt:

omgevingsvergunning voor bouw dubbel woonhuis Woerdsestraat tussen 1 en 1a te Gendt

De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • Bouw;

  • Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (afwijken van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • Maken/ veranderen van een uitweg;

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken wordt met ingang van donderdag 25 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt.

  • De omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl) onder wonen→actueel→bekendmakingen→omgevingsvergunning.

  • De omgevingsvergunning is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Zowel de digitale als analoge omgevingsvergunning ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Indien u het niet eens bent met het besluit en u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep instellen bij de rechtbank in Arnhem. Uw beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Bemmel, 24 oktober 2012

Naar boven