Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder Ketelaarsweg ongenummerd in Ospel

De gemeente Nederweert is voornemens de planologische mogelijkheid te bieden om één extra woning op te richten aan de Ketelaarsweg in Ospel. Hiervoor wordt een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Bij dit ontwerpbestemmingsplan worden ook het inspraakverslag met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ter inzage gelegd.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 10 februari tot en met 22 maart 2012, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 19.00 uur), op afspraak en via www.nederweert.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert. Bellen mag ook met mevrouw M. Houtappels van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Nederweert, 2 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven