Logo Gaasterlân-Sleat
Ontwerpbestemmingsplan ‘Harich-De Verborgen Hoek’, gemeente Gaasterlân-Sleat

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 26 oktober tot en met 6 december 2012 voor een ieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘harich-De Verborgen Hoek’. Het plan is dan tevens te raadplegen op de gemeentelijke website. Genoemd bestemmingsplan behelst de realisatie van een nieuw multifunctioneel centrum.

Binnen genoemde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk (postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T.J. Jagersma (tel. 0514-608169). Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 25 oktober 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, W. Hoornstra, burgemeester.

J. Lemstra, secretaris.

Naar boven