Logo Roermond
Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘2 woningen Dorpsstraat en Maalderstraat’, te Roermond

Burgemeester en wethouders van Roermond maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘2 woningen Dorpsstraat en Maalderstraat’ (NL.IMRO.0957.00000227-ON01) van woensdag 24 oktober 2012 tot en met dinsdag 4 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt bij publieksvoorlichting in de Stadswinkel. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan maakt de realisatie van één woning aan de Dorpsstraat te Asenray, kadastraal bekend sectie L, nr. 389, en één woning aan de Maalderstraat te Asenray, kadastraal bekend sectie P, nr. 56, mogelijk.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359 292.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Tevens ligt met ingang van 24 oktober t/m 4 december 2012 het ontwerpbesluit hogere geluidsgrenswaarde als bedoeld in artikel 59 van de Wet geluidhinder met de daarop betrekking hebbende stukken ter inzage. Dit hoort bij het bovengenoemde ontwerpbestemmingsplan mbt de kavel aan de Dorpsstraat. De stukken kan ook via de gemeentelijke website worden geraadpleegd (www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl). Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere grenswaarde door belanghebbenden bij voorkeur schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van B&W. De richtlijnen voor het indienen van een zienswijze staan vermeld in de colofon van deze Gemeentepagina. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359276.

Naar boven