Logo Nieuwkoop
Ontwerp planwijziging Landelijk gebied Ter Aar, 2e wijziging, Ringdijk 2 te Ter Aar, gemeente Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, middels artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro), voornemen zijn om het bestemmingsplan Landelijk gebied Ter Aar te wijzigen voor het perceel:

  • Ringdijk 2 te Ter Aar. Met de planwijziging wordt op het perceel Ringdijk 2 te Ter Aar de aanduiding “zorgboerderij toegestaan” op de verbeelding toegevoegd, zodat de zorgboerderij planologisch wordt gemaakt. De wijziging heeft geen gevolgen voor de vorm van het bouwblok. (registratienummer 12.04001).

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 oktober 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl.

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het wijzigen van het bestemmingsplan kenbaar maken. De Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure is van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college.

Naar boven