Logo Waddinxveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Veen’, in de gemeente Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat wij hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Veen’.

Het bestemmingsplan ‘Landelijk Veen’ is conserverend van aard en heeft als doel het plangebied van een actueel planologische regeling te voorzien. Geldende rechten voor gebruik en bebouwing zijn overgenomen. Met het bestemmingsplan worden in planologische zin geen nieuwe ontwikkelingen of nieuwe functies mogelijk gemaakt. Voor eventuele nieuwe ontwikkelingen of nieuwe functies zullen in de toekomst aparte procedures gevolgd worden.

Het plangebied omvat het buitengebied van de gemeente Waddinxveen gelegen ten oosten van de Gouwe, de Polder van de Gouwe ten westen van de Gouwe en het recreatiegebied ’t Weegje. In het plangebied is het bebouwingsclusters rondom de Brugweg en ten westen van de Kromme Esse niet meegenomen.

Begrenzing plangebied bestemmingsplan Landelijk Veen

Begrenzing plangebied bestemmingsplan Landelijk Veen

Onder verwijzing naar afdeling 3.2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) brengen wij ter kennis dat met ingang van 25 oktober 2012, gedurende 6 weken (tot en met 5 december 2012), het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Veen’ ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Tevens is het plan als pdf raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl, en digitaal via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0627.bplandelijkveen.0301). Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer U. Yntema van de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling via telefoonnummer 0182-624500.

Naar boven