Logo Eemsmond
Vaststelling bestemmingsplan Edama, Eemsmond

Op 4 oktober 2012 heeft de gemeenteraad van Eemsmond het geactualiseerde bestemmingsplan Edama vastgesteld. Het plan betreft het bedrijventerrein Edama in Uithuizen.

Het door de raad vastgestelde bestemmingsplan wijkt niet af van het eerder ter inzage gelegde ontwerp.

Ter inzage

Van 19 oktober tot en met 29 november 2012 liggen het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook bekijken via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

In werking

Het bestemmingsplan Edama treedt in werking op 30 november 2012.

Beroep

Bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kunt u tot en met 29 november 2012 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het bestemmingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist. U moet daarbij het spoedeisend belang aangeven.

Naar boven