Voorbereidingsbesluit ‘De Kwekerij’ Hengelo (ged.)

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 26 januari 2012 besloten een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘De Kwekerij’ te Hengelo (ged.) voor te bereiden. Het besluit treedt in werking op 9 februari 2012.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op een groot gedeelte van het plangebied ‘De Kwekerij’ te Hengelo (Gld.). Slechts een gedeelte van het plangebied zal nog bestemd worden voor woondoeleinden. De plancapaciteit wordt teruggebracht van 208 naar 50 woningen. Deze zullen aansluitend aan de bestaande bebouwing langs de Vordenseweg gerealiseerd worden.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor een ieder ter inzage.

U kunt het besluit op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.VB00007-VG01. Het besluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.VB00007-/NL.IMRO.1876.VB00007-VG01

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het besluit en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Hengelo (Gld.), 8 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst, de secretaris, A. van Hout.

De burgemeester, H.A.J. Aalderink.

Naar boven