Bestemmingsplan Hoge Vucht, Claas Persoonstraat e.o.vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 22 december 2011 het bestemmingsplan Hoge Vucht, Claas Persoonstraat e.o.(IMRO 0578.BP2010043002-0401) heeft vastgesteld. Het plangebied wordt begrensd door de Cornelis Joosstraat in het noorden, de Daniël Marotstraat in het oosten, de Johan Hanrathstraat in het zuiden en de Hendrik Berlagestraat in het westen. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast en gewijzigd. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 9 februari tot en met 21 maart 2012 ter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep mogelijk voor belanghebbenden. U kunt uw schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 8 februari 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven