Logo Waalwijk
Omgevingsvergunning bouw negen woningen Groenstraat-Grotestraat, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van negen woningen gelegen aan de Grotestraat 367 en 369 en Groenstraat 1 t/m 13 te Waalwijk.

De vergunning betreft de volgende activiteiten:

  • Bouwen;

  • Handelen in strijd met de ruimtelijke regels.

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 19 oktober a.s. gedurende 6 weken (t/m 29 november 2012) ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0867.000pbWWGroenstraat-VA01.

Met ingang van de dag na die dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen binnen zes weken beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Breda, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Naar boven