Logo Noordwijk
Bekendmaking hernieuwde tervisielegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied RvR, de Boender 18-20, Gerleeweg 11 en Kraaierslaan’, Noordwijk

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied RvR, De Boender 18-20, Gerleeweg 11 en Kraaierslaan’ met ingang van 18 oktober 2012 gedurende zes weken (derhalve tot en met 28 november 2012) voor een ieder ter visie ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan. De wijzigingen hebben betrekking op de verbeelding en wel ondergeschikte wijzigingen in de situering en oppervlakte van de bestemmingsvlakken “wonen” en die van “tuin”.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen De Boender 18-20, Gerleeweg 11 en een perceel aan de Kraaierslaan (sectie C nr. 721). Op het perceel De Boender is sprake van de sloop van de alle bedrijfsgebouwen en de herbestemming van de bestaande agrarische bedrijfswoning tot burgerwoning. Ten aanzien van het perceel Gerleeweg 11 is sprake van de sloop van alle bedrijfsgebouwen, de bouw van een nieuwe burgerwoning en de herbestemming van de bestaande agrarische bedrijfswoning tot burgerwoning. Op het perceel aan de Kraaierslaan is voorzien in twee nieuwe burgerwoningen.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied RvR, De Boender 18-20, Gerleeweg 11 en Kraaierslaan’ ligt gedurende bovengenoemde termijn ter inzage bij de Gemeentewinkel van het gemeentehuis van Noordwijk, Voorstraat 42 te Noordwijk. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de homepage van de gemeentelijke website via de link “bestemmingsplannen” in het kopje “Actueel”.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder het nummer NL.IMRO.0575.BPDeBoender1820-VA01.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht en tevens kan een belanghebbende beroep instellen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij in een eerder stadium geen zienswijze heeft ingediend. Het beroep dient te worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 30 november 2012, tenzij binnen de genoemde termijn van tervisieligging, in samenhang met een ingesteld beroep, een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Deze bekendmaking is gepubliceerd in de Staatscourant en de plaatselijke editie van het Witte Weekblad van 17 oktober 2012 en digitaal op de gemeentelijke website.

17 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Noordwijk,

Naar boven